Call for Proposals in Palestine

Het Women's Peace and Humanitarian Fund is verheugd u te informeren over de lancering van haar nieuwste Call for Proposals in Palestina, die beschikbaar is in het Engels en Arabisch. Deze Call for Proposals voorziet in subsidies voor maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor een zinvolle participatie en besluitvorming van vrouwen in conflictpreventieprocessen in Palestina.

Deze oproep is gericht op het financieren van in aanmerking komende lokale organisaties in Palestina via de volgende financieringsstromen:

  • Programmatische financiering (Stream 2: USD 30.000 - USD 200.000) voor de financiering van programmatische activiteiten van maatschappelijke organisaties gericht op het vergroten van de zinvolle participatie en besluitvorming van vrouwen in conflictpreventieprocessen (in lijn met WPHF impact area 2).
  • Institutionele financiering (Stream 1: USD 5.000 - USD 30.000) voor het versterken van de institutionele capaciteit van lokale maatschappelijke organisaties die werken aan de uitvoering van de Women, Peace, and Security Agenda in Palestina om ervoor te zorgen dat zij zichzelf in stand kunnen houden en hun impact kunnen verbeteren (in lijn met WPHF impactgebied 1).

De aanvraagdeadline is 31 januari 2023. Help ons alstublieft om onze Call for Proposal Page wijd te verspreiden onder uw netwerken en onze promotie hier te re-tweeten. We kijken uit naar sterke voorstellen en het selectieproces.