Orange the World Campaign Community Picture

Doe mee aan de Oranje de Wereld-campagne: deel de NAP 1325-communityfoto


Tijdens het Signatory Event hebben we een community foto gemaakt voor de Orange the World Campaign. Alle ondertekenaars zijn uitgenodigd om in de periode van 25 november tot 10 december (online) hun engagement te uiten om geweld tegen vrouwen en meisjes te beëindigen.Sla de foto hieronder op om te gebruiken op je social media kanalen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van teksten die je zou kunnen gebruiken:

Twitter
De Nederlandse #NAP1325 gemeenschap betuigt haar solidariteit en steun aan de #OrangetheWorld campagne. Samen versterken we onze inspanningen om gendergerelateerd geweld te beëindigen en conflictgerelateerd seksueel geweld uit te bannen. #EndViolenceAgainstWomenAndGirls

Onderschrift
Wij, ondertekenaars van het Nederlandse Nationale Actieplan Vrouwen Vrede en Veiligheid, betuigen onze solidariteit en betrokkenheid bij de campagne #OrangetheWorld. Conflicten hebben een onevenredig effect op het leven van vrouwen en meisjes. Conflicten vergroten het aantal gevallen van seksueel en gendergerelateerd geweld en beperken de toegang tot holistische diensten voor overlevenden. Waaronder toegang tot seksuele en reproductieve gezondheid en rechten en geestelijke gezondheid en psychosociale ondersteuning.